18 June, 2010

Англія - Алжир 0:0. Fail

Неможливо зрозуміти, як команда, яка виграла 9 з 10 матчів кваліфікації, яка забивала в них в середньому три з половиною м'ячі за гру, може так жахливо виглядати на Чемпіонаті світу. А чи класичні іспанські "лаври" не дають спокою команді Капелло?

Алжиру навіть не довелося геройствувати, аби відстояти нічию. Ну а те, що ця команда не дуже-то вміє забивати, було зрозуміло по першому матчу та Кубку Африки.

Карраґер пропустить матч зі Словенією. Швидше за все у третьому матчі вийде третій центральний захисник на турнірі - Доусон. Кадрова проблема є. Але, загалом, вона була наявна на полі, і Капелло не наважився її замінити - Руні. Я в жодному разі не хочу вішати всіх собак на Вейна, але Капелло зняв найактивнішого атакувального гравця команди - Хескі, який, до того ж, як навіжений відпрацьовував і на оборону. Після цього у Англії варіантів попереду майже не стало.

Лампард мав єдину нагоду у першому таймі забити гол. Алжирці навіть такої не мали, хоча не можна сказати, що голкіпери нудьгували - роботи було небагато, вона не була надто складною, але була доволі регулярною. Попри це не було особливих осмислених атак, не було належної швидкості, контролю м'яча - усього того, що має бути присутнє в діях команд на Чемпіонаті світу. Тим більше, якщо мова про команду, яка приїхала вигравати ЧС.

Перед останнім туром у цій групі все дуже просто: ті, хто виграють свої матчі, виходять у плейоф. Навіть Алжир...

No comments: