14 June, 2010

Японія - Камерун 1:0. Цікаво

Ще один цікавий результат. Чимось нагадує ситуацію з сербами. Хоча фаворитами себе у поєдинку з ґанцями вважали, напевно, лише самі серби.

Коментатор (не згадаю, хто) сказав, що серби переоцінили свої сили. Так само можна сказати і про камерунців. Але тут їх вважали фаворитами, я впевнений, чимало фахівців. Бодай за інерцією. Але з того, що я побачив у виконанні японців, роблю висновок, що Камерун міг вважатися фаворитом лише з причини повної загадковості японскьої команди.

Швидкість, азарт - я, здається, вже згадував про ці риси стосовно збірної Республіки Корея. Дійсно, дві команди здалися меня схожими одна на одну. Певно, не дарма говорять про деякі споріднені характеристики у грі команд з географічно близько розташованих країв.

Японці справили хороше враження, більше того, вони здобули надзвичайно важливі три очки. Їм ще грати з європейцями, і може статися, шо ці перші три очки стануть взагалі їх останніми на цьому ЧС. Але те, що команда з Країни сонця, що сходить, буде не просто сидіти в обороні і відбувати номер у матчах з Нінерландами та Данією, а боротиметься за власне місце у плейоф - сто відсотків. І бідним буде той, хто переоцінить власні сили у поєдинках з ними...

No comments: