19 June, 2010

Ґана - Австралія 1:1. Драматургія

Дуже змістовний матч.

Австралійці вдруге поспіль ще в першому таймі залишаються в меншості, і якщо у першому турі Кейхіла вилучили за жовту, то тут К'юел пішов відпочивати, все ж таки, заслужено - грати руками на лінії воріт - небезпечно через вилучення та пенальті, який реалізував Ґ'ян.

Але відкрили-то рахунок австралійці після помилки Кінґсона, що не зафіксував м'яча після удару зі штрафного Брешіано. Післа вилучення і пенальті здавалося, що австралійці не мають шансів - так уже добре грала Ґана, причому навіть перерва не вплинула суттєво на розвиток подій. Аж поки Фербеек не випустив Кеннеді - форварда. Це стало сигналом до активних дій, і через деякий час стало зрозуміло, що нічого боятися - Фербеек відчув, що можна цих ґанців спробувати взяти, і випустив Рукавицю.

Австралійцям не вдалося перемогти, як і ґанцям. Але у другому таймі команди показали якщо не дуже змістовний футбол, проте гру, яка сподобалася вболівальникам.

Але є вболівальники, яким не сподобався результат - думаю, куди більше їх на ґанському боці. Адже після першого туру здалося, що африканці у турі другому забезпечать вихід до плейоф.

Останній тур обіцяє бути дуже цікавим - відверто нудних поєдинків ці команди не демонстрували. Усі матчі були абсолютно різні. Різні за сценарієм, різні за малюнком гри, різні, зрештою, за результатом. Праві були ті, хто у цій четвірці не виокремлював явно фаворитів, навіть з огляду на наявність німців.

Ні, така Австралія, така смілива Австралія, яка була у грі з Ґаною (а не та, що не грала проти німців), - навіть така Австралія здатна вийти з групи.

З інтересом чекаю на останній тур...

No comments: