19 June, 2010

Камерун - Данія 1:2. Я їду додому

Камерун стає першою командою, яка втрачає усі шанси на вихід до плейоф. Команда, яка весь матч атакувала, атакувала розмаїто, створювала моменти, програла. Дуже прикро, але свої моменти треба реалізовувати. Більше двадцяти ударів у площу воріт і лише один гол - ну чи не справедливий виліт?

У Нідерландів шість очок, у Японії і Данії по три, у Камеруну нуль. В останньому турі в очному матчі свою долю вирішуватимуть Японія і Данія. І, що найцікавіше, у Японії перевага за різницею забитих/пропущених: 1:1 проти 2:3, і їх влаштує нічия. Одна з команд обов'язково набере бодай очко, отже, навіть, якщо Камерун переможе голландців, він уже зараз вилітає з турніру.

Дуже веселий матч видали команди. Про статистику Камеруну я вже казав. У данців має бути ударів п'ятнадцять точних. Оборона обох команд поступалася атаці, але краще своїми шансами розпорядилися європейці і виграли попри те, що самі собі привезли гол - Ето'о відкрив рахунок у матчі.

Також кількома ефектними сейвами відзначилися голкіпери. Тож, напевно, це поки що найяскравіший матч у виконанні обох його (матчу) учасників на цьому чемпіонаті. Побільше би таких. Але в такому разі обов'язково буде той, хто програє. Але програє красиво, а не нудно...

No comments: