18 June, 2010

Словенія - США 2:2. Воля

Американці знову здобувають нічию, програючи по ходу матчу. Американці знову рятують гру, як і рік тому рятувалися на Кубку конфедерацій. Тепер їм залишилося чи не найпростіше - обіграти Алжир. Але хто сказав, що на чемпіонаті світу можна просто обігрувати суперників? Німці? Аргентинці? Не думаю, що то були легкі перемоги. А от американцям слід дуже постаратися у грі з Алжиром і уникнути травм - алжирці вони такі.

Чесно кажучи, коли побачив, що Словенія виграє у Штатів 1:0, був здивований. Я не очікував на такий розвиток подій. І, за великим рахунком, Штати довели це своєю грою. Ба більше, вони забили на один чистий гол більше за суперника, але африканський суддя був геть іншої думки, відмінівши цей зовсім не зайвий третій, чистий гол. Відмінивши ні за що.

А так американці могли би уже почуватися достатньо комфортно. Натомість дуже комфортно почуваються словенці з чотирма очками і на разі вони - лідери групи, хай навіть і до вечірнього поєдинку двох інших команд. Словенці намагалися грати різко в атаці, по максимуму використовувати вільні зони. Трохи інакше відповідали американці, і, в принципі, гра була рівною, хоча і в різному стилі грали команди.

Увечері Англія має доводити клас, наздоганяти словенців і відправляти додому алжирців. Аби Ґрін не went green...

No comments: