18 June, 2010

Німеччина - Сербія 0:1. Волейбол

Серби другий матч поспіль заробили пенальті у свої ворота за волейбол, цього разу Відіч. Але якщо Ґ'ян свою справу зробив, то Подольскі не переграв Стойковіча, і Німеччина програла.

Відзначився Ундіано Мальєнко, який ще в першому таймі показав шість жовтих карток, дві з них - Клозе, і Німеччина вимушена була півтора тайми грати у меншості, та й за такого суддівства ніхто гарантії не давав, що не станеться ще вилучень.

Не сталося. Але чи то фаза Місяця абощо, але Мальєнко роздавав жовті картки так, наче він судить балет. Будуть у німців виправдані претензії до судді, хоча вони мають звинувачувати самих себе. Адже з тих карток ну можливо дві-три були виправдані.

Серби постали зовсім іншою командою ніж та, що так кволо виглядала проти Ґани. Швидкість, сміливість, легкість. В принципі, грали дві гідні одна одної команди, але гра обох контрастувала з їх таки грою у першому турі: в одних - у ліпший бік, у інших - у гірший.

Ситуація у групі складається так, що до останнього туру не буде відомо, хто власне вийде до плейоф. А ну ще австралійці утнуть сьогодні з Ґаною! Якщо ж ні, то чи будемо вітати ґанців? Ой не знаю - все вирішуватиметься в останньому турі...

No comments: