12 June, 2010

Англія - США 1:1. Гідний матч

Але все одно хочеться більшого. І ти знаєш, що більше далі буде. Але поза тим хочеться уже зараз.

Фаворит зіграв гірше, ніж може, не-фаворит - краще, ніж очікувалося. Напевно, це перший із п'ятірки матчів, що вже вілбулися, до гри учасників якого пасують такі характеристики. Адже ні Уруґвай, ні Нігерія не зіграли краще, ніж очікувалося.

Щойно побачив, що у воротах англійців Ґрін - запротестував. Чому не Джеймс? Я був певний того, що першим номером має бути Джеймс, із його-то досвідом. Джеймс, який провів просто таки блискучий сезон. Хтозна чим послуговувався Капелло, коли ставив Ґріна...

Але в одному я впевнений точно: навіть якби Роберт не припустився у тому епізоді помилки, американці все одно б забили. Бо вони охочі грати у футбол, вони завжди грають на атаку і люблять забивати голи. Про це свідчить бодай той факт, що вони завдали щонайменше 12 ударів по воротах Ґріна. Нехай більшість із них неточні та з-за меж штрафного, проте все ж таки один такий точний призвів до взяття воріт.

Ще не зрозумів, чому Капелло зняв Кінґа. Особисто я не помітив якихось серйозних огріхів у його діях. Тож, можливо, травма, а, може, у Капелло не прості окуляри.

Хто там ще у групі? Словенія та Алжир...

No comments: