11 June, 2010

Уруґвай - Франція 0:0. Враження

Враження від матчу загалом позитивні, але жодна з команд не виглядає такою, що здатна вирішувати серйозні завдання на цьому турнірі.

Безумовно, рівень гри обох колективів був набагато вищим за те, що продемонстрували команди господарів та Мексики у матчі відкриття. В першу чергу відзначаю те, що у першому матчі мундіалю суперники грали з певною амплітудою, нестабільно. Тут же був, дійсно, певний рівень, якого команди трималися від стартового до фінального свистка.

Також тактично геть інша планета. Уруґвайці та французи блискуче закривали одне одного в центрі поля - в зоні опорних хавбеків, залишаючи, по суті, для розвитку атак лише фланги. Кілька разів пробували застосовувати дальні удари, що, згадуючі дуже негативні коментарі обох голкіперів про ігровий м'яч, було цілком логічним.

Після сьогоднішного дня ясно, що фаворити групи грали саме в другому матчі. Виглядає на те, що Мексиці та ПАР нічого не світить. Але давайте дочекаємося другого туру - цілком можливо, після нього враження зміниться...

No comments: